4 Ocak 2010 Pazartesi

İhanetin Bedeli


Normal bir evli çift hayatını (Gerard Butler ve Maria Bello) kargaşa zaman kendi kızı ve koyun acımasız zorluklar ve korkunç deneyimi bir dizi onları’s hırsızı (Pierce Brosnan) kaçırılır içine, eğer onlar değil, kızları ölümle tehdit atılır Her sorun geçer.

Bu sürekli sizi bu durumda ne yapacağını ve soru neden oluyor çıkardın sürükleyici bir heyecan yolculuğu olduğunu. Orada neden özellikle hırsızı tarafından hedef alınmıştır birkaç roller-coaster katlanmış sonundaki çene-düşüyorsa vardır olarak film boyunca çok az ipuçları vardır.

Bu notu bir psikolojik gerilim,-heyecanlı ve hiç bitmeyen’s with. Bu sorun. It “ne yapacaksın sabit bir sel”’s. It relents asla ne de nefes için bir an verir. Sonuç olarak size çaresizlikten sinirlenir ve film herhangi bir cevap vermez rahatsız. Sonuçta sadece ne olur yerine, öğrenmek için koltuğun kenarına tutarak bekliyoruz.
Sonunda askıda karşı benzer rahatlama dengesi Mel Gibson’s Ransom gibi gerilim kaçırmak yoksun. Eğer biraz sizin ve düşünce don’t mind gerektirir no-seferlik gerilim istiyorsan askıda sadece Ancak bu film de izlerken değer tahriş döner yarım film araba küçük bütçe nedeniyle gerçekleşir.
İyi Seyirler Dileriz…


0 yorum: