Tür : Animasyon / Aile Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009 Yönetmen : Phil Lord Chris Miller Senaryo : Phil Lord , Chris Miller , Judi Barrett (Kitap) , Ron Barrett (Kitap) Müzik : Mark Mothersbaugh Yapım : 2009, ABD , 90 dk. Köfte Yağmuru – Cloudy with a Chance of Meatballs filmini zile, indirmeden hemen canlı online bedava tek link full sinema vizyon hd hq animasyon,Köfte Yağmuru – Cloudy with a Chance of Meatballs film izle,film seyret Başlangıç makarna peynir yerine 2009 yılında, Columbia Pictures ‘ve Sony Pictures Animation “Bulutlu Köfte bir şans” ile en lezzetli olay olacaktır.


Sevgili çocuk kitabı esinlenen film, bir kasaba odaklanır yiyecek yağmur gibi gökten düşüyor. Bill Hader Flint Lockwood, o herkesin hayatını iyileştirecek bir şey yaratma
hayalleri genç bir mucit voice verir. Anna Faris Sam rolünü, bir weathergirl olan gizler fenomen kapsayan Sparks alan bir perky arkasında dış istihbarat. James Caan Tim Lockwood, Flint’s teknolojiyi babası çalış. Andy Samberg Brent, kim çocukluğundan beri musallat olan Flint kasabasında zorba çalış. Bruce Campbell Belediye Başkanı Shelbourne, o Flint icat ve daha da önemlisi, göster kendini kasaba koyabilirsiniz dışarı rakamlar çalış. Mr T tarafından kurallarına kasaba polis Earl Devereaux ve Tracy Morgan alır Earl’s yönetiminin rolü-kırma oğlu, Cal çalış. iyi seyirler dilieriz..

0 yorum: