Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Romantik
Yönetmen:Chris Weitz
Senaryo:Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg
Senaryo (Kitap):Stephenie Meyer
Görüntü Yönetmeni:Javier Aguirresarobe
Yapımcı:Wyck Godfrey, Mark Morgan, Bill Bannerman, Marty Bowen, Kerry Kohansky

The Twilight Saga: New Moon – Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay filmini izle, indirmeden hemen donmadan canlı kaliteli hemen hd hq bedava donmadan,The Twilight Saga: New Moon – Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay film izle,film seyret..


Son gördüğümüz zaman o süre vejetaryen”vampir Edward Cullen”aşık bulma dar James kötü Vampire debriyajlar kaçan oldu Bella Swan gördüm. Bella ve Edward hayatlarını yapılmış şey sevgi ve mutluluk ancak doluydu, hepsi bir gün kader değişir. Bella’s birthday, onun yeni bulunan dost ve Edward, Alice kız kardeşi, onun cömert parti, balonlar, şeritler ve bir ordu besleme verebilir pasta ile komple atmaya karar verir.
Her şey Bella yanlışlıkla parmağıyla iken hediye açılış kesim kadar olduğunu. Sonuç Jasper Hale, Cullen klan için yeni ek olarak, onun kan şehvet ve saldırılar Bella için succumbs olduğunu. Edward karar verir ise o ve ailesi çevresinde vardır, Bella hayatı her zaman risk altında olacaktır. Bu yüzden ona kendi iyiliği için onu terk etmeye karar verir. Bella hayatı hissediyor bitti. Jacob Siyah, kim biraz neşe getirmek ve Bella hayatının geri anlam yönetir Quilite kabile üyesi girin. Bununla birlikte, iki yakın olmak, Bella Jacob kendi-bir kurtadam’s gizli bir keşfeder. Bu yeterince Bella kötü değildi zihninin hayatını Edward dışarı aşk olsun gibi görünüyor olabilir. Yeni tehlikeler ile, yeni arkadaşlar ve yeni düşmanları, Bella kendini tutan arasında İstemeyenler bulur geçmişte ya da yeni bir gelecek kabul. Ama daha önemlisi o kim seçecek?
iyi seyirler dileriz..

0 yorum: