Yapım: 2007 Norveç
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Roar Uthaug
Senaryo: Thomas Moldestad, Roar Uthaug

Beş genç, bulunduklara yere az bir mesafede bir dağ oteli bulurlar. Bu dağ otelinde yatacak yer bulabileceklerine karar verirler. Otel sessiz ve boş gözükmektedir. Yıllar önce kapanmış olduğu bellidir. Otelin telefon hatları kapalıdır. Gençler, geceyi burada geçirmek zorunda olduklarının farkına varırlar. Fakat otelde yalnız değildirler. Kısa bir süre sonra, zemin katta, zindan gibi pis bir oda keşfederler ve bu odada birisi yaşamaktadır...Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Yönetmen:Olatunde Osunsanmi
Senaryo:Olatunde Osunsanmi
Senaryo (Kitap):Olatunde Osunsanmi
Yapımcı:Joe Carnahan, Paul Brooks, Jonathan Shore
Görüntü Yönetmeni:Lorenzo Senatore
Müzik:Atli Örvarsson
Süre:1 saat 38 dk
Oyuncular: Milla Jovovich, Elias Koteas, Corey Johnson, Will Patton, Hakeem Kae-kazim

Alaska’nın ıssız bir bölgesi olan Nome taraflarında, yıllardan beri insanlar gizemli bir şekilde kaybolmaktadır. Bu sırrı açığa çıkaramayan FBI dahi durumu açıklayamamıştır. Daha sonra bu gizem içinde, Psikiyatrist Doktor Abigail Tyler hastalarından birinde ilginç bir travmatik durum gözlemler. Hastasını yakın incelemeye alan doktor, gizemin uzaylılarla bir bağlantısı olduğuna dair ipuçları yakalayacaktır ve Nome’deki kayboluşlar yeniden araştırılmaya başlanacaktır.
Son derece başarılı ve kendi dalında ayırt edici özelliklere sahip bir film. Ne yazık ki böyle kaliteli bir filmi ülkemizde göremiyoruz; vizyona gireceğine dair bir ipucu yok. Ancak, sizler için Türkçe Altyazılı olarak sitemize ekliyoruz. Kaçırılmaması gereken sürükleyici ve oyunculuk açısından da çok başarılı bir yapım. Özellikle, Milla Jovovich‘in üstün performansı hayranlarını tatmin edecektir. Hepsigrubu.net olarak iyi seyirler diyor ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler



Devamını Oku.!


Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Anand Tucker
Senaryo:Harry Elfont, Deborah Kaplan
Yapımcı:Chris Bender, Gary Barber, Jake Weiner, J.C. Spink, Jonathan Glickman, Roger Birnbaum
Görüntü Yönetmeni:Simon Beaufoy, Deborah Kaplan, Harry Elfont
Müzik:Randy Edelman
Dağıtım:UIP Filmcilik
Filmin Websitesi:www.universalpictures.com/leapyear
Gösterim Tarihi: 26 Mart 2010 (Türkiye)
Oyuncular: Amy Adams, Matthew Goode, Kaitlin Olson, Adam Scott, Michael J. Reynolds
Uzun zamandır birlikte olduğu erkek arkadaşından bir türlü evlenme teklifi duyamayan Anna, bu işi kendisi halletmeye karar verir. İrlanda geleneklerinde varolan bir durumdan esinlenen Anna, erkek arkadaşına evlenme teklif edebilmek için O’nun peşinden Dublin’e gitmek üzere yola çıkar. Ancak hava koşulları yüzünden yolda kalan Anna, bulunduğu kasabanın yakışıklısı Declan ile tanışır ve ondan yardım alır. Kısa sürede, peşinden gittiği sevgilisini unutacak olan Anna, artık Declan’a aşık olmuştur. İrlanda’da bulunan Cennet Adası’nda hoş ve komedi dolu anlar geçirecek olan ikiliyi değişik sürprizler beklemektedir.
Önümüzdeki Mart ayında gösterime girecek olan bu filmi sizlere Hepsigrubu.Net olarak şimdiden sunuyoruz. Keyifli anlar diyor ve filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Tür:Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:Ti West
Senaryo:Ti West
Yapımcı:Larry Fessenden, Roger Kass, Josh Braun, Peter Phok
Görüntü Yönetmeni:Eliot Rockett
Müzik:Jeff Grace
Süre:1 saat 33 dk
Oyuncular: Greta Gerwig, Mary B. Mccann, Brenda Cooney, Dee Wallace, Jocelin Donahue

1980 yılında, Samantha Hughes isimli genç bir kız geçimini sağlamak için çocuk bakıcılığı yapar. Ay tutulmasının olacağı gün, bir evin çocuğuna bakıcılık yapacak olan Samantha; bu evin sahiplerinin, dehşet verici şeytan ayinlerinin ortasında kendini bulacaktır.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ~ ABD
Tür:3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gizem, Macera
Yönetmen:James Cameron
Senaryo:James Cameron
Yapımcı:James Cameron, Colin Wilson, Josh Mclaglen, Jon Landau
Görüntü Yönetmeni:Mauro Fiore

Konusu:

Gerçek oyuncularla sanal kahramanları kusursuz bir şekilde buluşturmayı amaçlayan film, dünyalılar ile başka bir gezegende kendi kurallarına göre yaşayan Na'vi uygarlığı arasındaki ilişkileri anlatacak.Yorumlarınız bizler için çok değerli.

TÜRKÇE DUBLAJ - TÜRKÇE ALTYAZI
Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

TÜRKÇE DUBLAJ





TÜRKÇE ALTYAZI



Devamını Oku.!


Yapım:2008 ABD, Kanada
Tür:Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Louis Morneau
Film Hakkında:
Bobby nişanlısı Melissa ve onun kızkardeşi Kayla ile ile birlikte bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a gitmek üzere yola çıkarlar.Bir benzin istasyonunda durduklarında Kayla'nın internette tanıştığı erkek arkadaşını da (Nik) davet ettiğini öğrenirler.Nik Las Vegas'a giden kestirme bir yol bildiğini söyler ve o yoldan gitmeye karar verirler.Kısa bir süre sonra malumunuz üzere arabaları bozulur terk edilmiş sandıkları bir evde araba bulurlar.Arabayı alırken eve arabanın sahibiyle irtibata geçebilmek için telefon numaralarını bırakırlar.Bu evin ve arabanın seri katil olan Rusty'a ait olduğunu çok geçmeden öğreneceklerdir.Üstelik katilimiz ilk filmdekinden daha acımasızdır.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler


Devamını Oku.!


Yapım:2008 Fransa, İtalya, Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Nuri Bilge Ceylan
Film Hakkında:
Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adınagerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 Almanya
Tür:Aksiyon, Gerilim
Yönetmen:Stephen Manue
Film Hakkında:
Birbirlerine deliler gibi aşık olan Celia ve Nick için o gün hayatlarının dönüm noktasıdır. Çünkü saatler sonra Amerika’da olacaklar ve her şeye sıfırdan başlayacaklardır. Celia, sıradan geçmişini geride bırakırken, Nick bugüne dek bulaştığı her türlü pis işten sıyrılacağı için mutludur. Ama, unutmak istediği eski günlerden bir alacaklı yakasına yapışır. Bu işlere artık bir nokta koymak isteyen Nick, yol üstündeki bir marketi soymaya kalkışır. Markete bir sivil polisin gelmesi ile tüm planı altüst olur. Çünkü kaçmaya çalışırken, polis kendi silahıyla vurulur. Artık yola kendi arabasıyla devam edemeyeceği için, Celia ile ilk gördükleri eve girerler...Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2007 ABD
Tür:Aksiyon, Erotik, Gerilim, Suç
Yönetmen:Quentin Tarantino
Film Hakkında:
Austin’in en ünlü DJ’I olan, Jungle Julia (Sydney Tamiia Poitier) en yakın arkadaşları Shanna ve Arlene’le (Jordan Ladd and Vanessa Ferlito) eğlenmektedir. Sabaha kadar eğlenen üçlü bir şeyin farkında değildirler. Yaptıkları her şeyi izleyen biri vardır, Stuntman Mike (Kurt Russell), yüzünde derin bir yarası ve korkutucu bir arabası olan eski bir dublördür. Günlerdir kızları izleyen Mike, gecenin bitiminde, sabaha karşı yola koyulan kızların peşinden gider.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ABD, Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen:Mark A. Lewis
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Savaş
Yönetmen:Kathryn Bigelow
Filmin Konusu:
Herkesin potansiyel düşman ve her objenin de ölümcül bomba olduğu Irak'ta, elit askerler dünyanın en zor görevlerinden birinde yer alır. Sıcak savaşın ortasında bombaları imha etmekle yükümlüdürler.
Takım lideri William James, hem bu yaygın bombalardan hem de psikolojik ve duygusal etkilenmelerle uğraşmaktadır. James'in iki askeri kendini cürretkarca savaşın ortasına atar. James ise ölümü aldırmadığı için askerlerine yardıma gider. Yeni vahşi liderini korumaya çabalayan adamlar, şehri kaosa sürekler.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera
Yönetmen:Simon Hunter
Senaryo:Philip Eisner
Yapımcı:Tim Dennison, Edward R. Pressman
Görüntü Yönetmeni:Geoff Boyle
Müzik:Richard Wells Dağıtım:TiglonFilmin
23. yüzyılda geçen hikayede Rea, NecroMutants adlı yaratıklara karşı mücadele eden ordu görevlisini oynarken, Perlman da yine mutantlara karşı mücadele eden dini grubun liderini canlandıracak. Malkovich ise dünyayı yöneten dev şirketlerin oluşturduğu konseyin başkanı rolünde.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:ABD
Tür:3 Boyutlu,Aile,Animasyon
Dram, Fantastik, Macera
Yönetmen:Henry Selick
Senaryo:Henry Selick
Senaryo (Kitap):Neil Gaiman
Yapımcı:Henry Selick, Claire Jennings, Mary Sandell, Harry Linden
Görüntü Yönetmeni:Pete Kozachik, Paul Gentry
Müzik:Bruno Coulais, They Might Be Giants
Konu: Yeni evindeki gizemli bir kapıyı açarak paralel gerçekliğin serüvenine giriş yapan genç bir kızın hikayesi. Kendi hayatına benzese de çok daha fantastik olan bu diğer dünyada Caroline, buranın sakinleri olan egzantrik Miss Forcible ve Miss Spink ile karşılaşacaktır..Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım Yılı / Dil : 2007 / Türkçe Dublaj
Tür : Animasyon,Dram,Savaş
Oyuncular : Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni
Konusu : Molla Devrimi sırasında yaşananları bir çocuğun gözlerinden anlatan PERSEPOLIS, eğlenceli olmayı başarabilen bir politik animasyon. Şah devriminin yıkılmasının ardından küçük Marjane ve ailesi sevinçle sokaklara dökülürler. Uzun süren sancılı bir dönemin ardından demokratik bir düzenin geleceğine inanan İranlıları karanlık ve zorlu bir dönem beklemektedir.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim
Yönetmen:Jeff Beesley
Senaryo:Richard Dooling
Senaryo (Kitap):Stephen King
Yapımcı:Rhonda Baker Görüntü
Yönetmeni:Gerald Packe
Konusu:Vegas'ta ortaokul öğretmeni olan Robinson'un karısı, o bölgenin en zengin ve karanlık adamı tarafından öldürülmüştür. İnsan ticareti dahil kirli işlerin adamı olan Dolan, Elizabeth'in ölümünden dolayı yargılansa da, nüfuzunu kullanarak beraat eder. Bunun üzerine Robinson, Dolan'dan intikam almaya karar verir.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim
Yönetmen:Dror Soref
Senaryo:Dror Soref, Tomás Romero
Yapımcı:Warren T. Goz, Kirk D'amico, Jamie Beardsley
Müzik:Mark Isham, Cindy O'connor
Konusu:Kızı kaçırılan bir babanın hikayesi anlatılmakta. Çaresizlik içinde bir tarikat yardım bulmaya çalşır. Fakat bilmediği şey, ona yakın birinin gerçiği bildiği ve ona intikam peşinde olduğudur.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ~ ABD, Almanya
Tür:Dram,Fantastik,Komedi
Yönetmen:Karey Kirkpatrick
Senaryo:Chris Matheson, Ed Solomon
Yapımcı:Lorenzo Di Bonaventura, Ed Solomon
Görüntü Yönetmeni:John Lindley
Müzik:Mark Mancina
Filmin Websitesi:www.imaginethatmovie.com
Konusu:Ya kızınızın hayalleri, sizin başarınızın sırrıysa?

Mali İşler Yöneticisi Evan'ın işleri günden güne kötüye gidiyordur. Ama kızının hayal dünyası onun bu problemlerinin çözümü olacaktır..Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ~ ABD, İngiltere
Tür:Aile,Animasyon,Fantastik,Komedi,Macera
Yönetmen:Gary Ross, Sam Fell, Robert Stevenhagen
Senaryo:Gary Ross, Will Mcrobb, Chris Viscardi
Senaryo (Kitap):Kate Dicamillo
Yapımcı:Gary Ross, Allison Thomas
Görüntü Yönetmeni:Brad Blackbourn
Müzik:William Ross
Konusu:Zayıf ve kocaman kulakları ile Despereaux, doğduğu küçük dünyası için oldukça büyük kalmaktadır. Bir kenara çekilip yaşama fikrini reddederek Pea isimli bir prensesle arkadaşlık kuran Despereaux, şövalyelerin, ejderhaların ve çekici genç kızların hikayelerinin anlatıldığı kitapları okumayı öğrenir.
Fareler dünyasından, bir fareden öte bir erkek olabilmek adına sürgün edilen Despereaux, kendisi gibi aforoz edilmiş Roscuro tarafından kurtarılır. Roscuro, bu hikayeleri duymak için can atmaktadır...Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ~ Çin
Tür:Aksiyon,Dram,Savaş
Yönetmen:John Woo Senaryo:John Woo
Yapımcı:John Woo Görüntü Yönetmeni:John Woo
Dağıtım:Tiglon
Konusu:Tarihçilere göre, Çin’de Üç Krallık döneminde meydana gelen en kanlı savaş olarak bilinen Red Cliff savaşına 1 milyon asker katılmıştı. Hong Kong asıllı yönetmen John Woo, Çin tarihinin dönüm noktası olan bu savaşı en gerçekçi şekliyle beyazperdeye yansıtmak için 80 milyon dolarlık bütçeyle çalıştı. Böylece finans kaynakları bölgedeki bağımsız yapımcılardan gelen “Red Cliff”, Asya’nın bugüne kadar yapılmış en pahalı filmi oldu.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler


Devamını Oku.!


Yapım:2003 ~ ABD, Almanya, Macaristan
Tür:Aksiyon,Fantastik,Gerilim,Gizem,Korku,Suç
Yönetmen:Len Wiseman
Senaryo:Len Wiseman, Danny McBride, Kevin Grevioux
Yapımcı:Tom Rosenberg, Danny McBride, Terry McKay, Robert Bernacchi, Henry Winterstern, James Mcquaide, Kevin Grevioux, Skip Williamson, Richard S. Wright, Gary Lucchesi
Görüntü Yönetmeni:Tony Pierce-Roberts
Müzik:Paul Haslinger
Konusu:Underworld, vampirlerle kurtadamlar arasındaki eskiden kalma yıkıcı ve kanlı bir savaşa karşı kurgulanmış bir film. Başrolde Beckinsale'i 10 adam gücünde zarif bir savaşçı vampir Selene olarak izleyeceğiz. Her ne kadar asli görevi kurtadamları öldürmek olsa da, savaşı sonlandırmak isteyen Michael'a (Speedman) aşık olunca hayatlar bir anda değişir.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2006 ~ ABD
Tür:Aksiyon,Fantastik,Gerilim,Macera
Yönetmen:Len Wiseman
Senaryo:Len Wiseman, Danny McBride, Kevin Grevioux
Senaryo (Kitap):Nİcolas De Toth
Görüntü Yönetmeni:Simon Duggan
Müzik:Marco Beltrami
Konusu:Selene (Kate Beckinsale) hayatı için pazarlık yapabileceği tek kişi olan vampirlerin kralı olan Marcus (Tony Curran)' u aramaktadır. Bir melez olan Michael (Scott Speedman) Selene'e bu konuda yardım etmek istemektedir fakat içindeki Kurt adam kanını kontrol edip edemeyeceğini bilmemektedir. Selene onun arkadaşlığını reddeder. Aşkları genetik kodlardan daha güçlüdür ama Marcus, Selene'i yok etmeye çalışır. Aralarındaki mücadeleden sonra ortaya çıkan ise bu mücadeleden bile daha korkunç bir gerçektir. Selene kendi ailesi bile ihanet etmiştir. Ve Selene intikamını alacaktır..Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 İtalya
Tür:Aksiyon
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ABD
Tür:Dram
Yönetmen:John Polson
Film Hakkında:
Lori sorunlu ev hayatından kurtulmak için kaçış planları yapmaktadır.Tam bu sırada karşısına Eric çıkar ve genç kız onun çekiciliğine kendisini kaptırır.Beraber Kaçan ve bir yolculuğa çıkan Eric ve Lori'nin peşinde Cristofuoro isimli bir dedektif vardır.Seri katil şüphesi ile yıllardır Eric'in peşinde olan Cristofuoro,Lori'nin kaderinin de diğer kızlar gibi olmasını engellemek için zamana karşı yarış vermektedir...Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Mehmet Güleryüz
Senaryo:Feza Sınar
Film Hakkında:Genç kızların peşpeşe gelen intiharlarıyla dikkat çeken Batman’daki intiharların bir kısmının namus cinayeti olduğu sonradan anlaşıldı.Güzel Havar’ın komşu köyden bir gençle yakınlaştığı dedikodusu, onunla evlenme hakkına sahip olan amcasının oğlu Şehmus’u kızdırır.Şehmus, Havar’ın babasına baskı yaparak kızın öldürülmesini teşvik eder. Artık Havar kurban, babası ise cellat olmuştur.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2004 ABD
Tür:Aksiyon,Dram,Macera
Yönetmen:John Moore
Film Hakkında:
Anka’nın Uyanışı”, Gobi çölüne düşen bir uçaktan sağ kalan ve kurtarılma ümidi olmayan yolcuların yaşadıklarını konu alan bir aksiyon filmi. Acımasız şartlar, azalan hayati kaynaklar ve çöl kaçakçılarının saldırıları sonunda kazazedeler, kurtuluşları için imkansız gözüken bir yolu denemeye karar verirler: Düşen uçağın parçalarından yeniden bir uçak inşa edeceklerdir
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ABD
Tür:Savaş
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2005 ABD
Tür:Dram,Gerilim,Korku,Psikolojik
Yönetmen:Walter Salles
Film Hakkında:
Bekar anne Dahlia Williams’ın hayata yepyeni bir başlangıç yapmak için kızıyla birlikte New York'un kenar semtlerinden birinde bakımsız bir apartmanın dokuzuncu katına yerleşir. Eski kocasıyla mücadele ettiği velayet davasına bir de çekilmez baş ağrıları eklenince Dahlia'nın hayatı çekilmez bir hal alır.
Evin çeşitli yerlerinden tüyler ürperten tuhaf gürültüler gelmektedir.Bunlara bir de evin çeşitli yerlerindeki koyu renk su lekeleri eklenince Dahlia’nın tedirginliği artar.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2003 ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim, Macera, Polisiye
Yönetmen:Roger Donaldson
Oyuncular:Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan
Film Hakkında:
James Clayton, tecrübeli ajan Walter Burke’un tam aradığı insandır. Bir operasyon görevlisi olmadan önce acemi çaylaklar, zorlu eğitim sürecini başarıyla geçmelidirler. Oyunun kurallarını Burke’dan öğrenen James, kurumdaki rütbeleri hızla tırmanırken, kendisi gibi acemi çaylaklardan olan Layla’ya aşık olur. Ancak James’in oyundaki rolünü ve hocasıyla olan kedi-fare ilişkisini sorgulamaya başlamasıyla Burke, onu bir köstebeğin belirlenmesi görevine getirir. İkili arasındaki gerilim o andan itibaren hızla tırmanırken CIA’in ünlü özdeyişleri bir kez daha gün ışığına çıkacaktır: “Hiç kimseye güvenme” ve “Hiçbir şey göründüğü gibi değildir”.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler


1.KISIM
2.KISIM
Devamını Oku.!


Yapım:2004 ~ Almanya, Fransa, Hollanda, İsrail
Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Hany Abu-assad
Senaryo:Hany Abu-assad

Çocukluk arkadaşı olan genç Filistinli Khaled ve Said Tel Aviv’de gerçekleştirilecek bir saldırıda intihar bombacısı olarak görevlendirilirler. Aileleriyle, vedalaşmadan, son bir gece geçirdikten sonra, vücutlarına bağlı bombalarla sınıra götürülürler. Ama operasyon planlandığı gibi gitmez ve birbirlerinin izin kaybederler. Artık tek başlarına kaderleriyle yüzleşmeleri gerekmektedir. Nablus’ta çekilen film, umutsuz durumlarda yaşayan insanların sıradan günlerini derin bir içtenlikle anlatıyor. İşgale karşı çıkmanın yollarını arıyor ama can almaya asla göz yummuyor.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2006 ~ ABD
Tür:Aksiyon,Dram,Macera,Tarih
Yönetmen:Mel Gibson
Senaryo:Mel Gibson, Farhad Safinia
Yapımcı:Bruce Davey, Sergio Miranda
Görüntü Yönetmeni:Dean Semler, Roberto BonellI
Müzik:James Horner
Konusu:Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin ışıltısı içinde, bu dünya çöktü. Bütün bunlardan geriye kalan ormanlarla kaplı birkaç piramit ve boşuna umut veren bir gizem oldu. Şimdi, Maya uygarlığının sona ermesinden 5000 sene sonra, yönetmen Mel Gibson, felaketin kıyısındaki bir dünyada kendisi için en fazla önem taşıyan şey olan ülkeyi kurtaracak olan bir adamın macerası üzerine kurulan belirli bir zamanı olmayan bir efsanede olduğu gibi her şeyi gözler önüne seren modern bir film macerası yaratmak için asla keşfedilmemiş bu ülkeyi derinlemesine araştırıyor: APOCALYPTO.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim,Komedi,Korku
Yönetmen:P.j. Pesce
Senaryo:Janice Fischer, Hans Rodionoff, James Jeremias
Yapımcı:Phillip B. Goldfine, Rick Benattar, Mary Viola, Alison Semenza, Chris Foss
Görüntü Yönetmeni:Barry Donlevy
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Animasyon,Bilim Kurgu,Fantastik,Macera,Savaş
Yönetmen:Shane Acker
Senaryo:Shane Acker, Pamela Pettler
Gösterim Tarihi:11 Aralık 2009 (Türkiye)
09 Eylül 2009 (ABD)

9 doğduğu zaman kendini kıyamet sonrası bir dünyada bulur. Tüm insanlar yok olmuştur. İnsanları yokeden, makinelerden kaçarken hayatta kalmış diğerlerini şans eseri keşfeder. Saklanmak boşunadır. Hayatta kalmak istiyorlarsa karşı atağa geçmeli ve makinelerin kendilerinden ne istediğini anlamalıdırlar. Medeniyetin devamı sadece onların elindedir.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler


Devamını Oku.!


Yapım:2009 ~ İngiltere
Tür:Dram,Komedi,Spor
Yönetmen:Ken Loach
Senaryo:Paul Laverty

Bir futbol fanatiği olan Eric postacıdır. Orta yaş krizi geçiriyor ve hayatı da her geçen gün daha kötü gidiyordur. Fakat bir gün oğlunun bir hapını içmesiyle efsane Eric Cantona sanrısına kavuşur. Cantona artın onun hayat koçudur. Önümüzdeki aylarda Filma Ltd. dağıtımıyla Filma Ltd. tarafından vizyona çıkarılıyor. Eski futbolcu Eric Cantona’nın hayatından esinlenilerek yapılmıştır
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2006 ~ ABD
Tür:Aksiyon,Gerilim,Korku
Yönetmen:Renny Harlin
Senaryo:J.s. Cardone
Yapımcı:Tom Rosenberg, Gary Lucchesi
Görüntü Yönetmeni:Pierre Gill Müzik:Tomandandy
Konusu:Spenser Akademi’nin öğrencileri arasında farklı olan 4 kişi vardı. Birbirleri arasındaki bağ sadece farklı olmaları değil 300 yıldır sakladıkları sırlarıydı. 17. yüzyılda cadılarla yaptıkları anlaşma sonucu hepsi birer büyücü olmuşlardı. Uzun zamandır yasaklı olan 5. kardeşleri sevdiklerini tehdit ederek ortaya çıkar. Yaptıkları anlaşmanın devam edebilmesi ve güçlerini kaybetmemek için düşmanları ile yüzleşme zamanı gelmiştir.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 ABD, Japonya
Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Robert Luketic
Film Hakkında:
M.I.T'de okuyan Ben Campbell, okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu altı öğrenci için herşey güzel başlayacaktır, ancak bir sonraki adımları onlar için oldukça tehlikelidir.Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 İngiltere, Kanada
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Politik
Yönetmen:Kari Skogland
Film Hakkında:
1980'lerde Belfast'ta yaşayan Martin İngiliz Polisi tarafından IRA'ya sızmak ve İngiltere için istihbarat toplamakla görevlendirilir.
IRA'ya gönüllü olarak katılan ve faaliyetlerinde yer alan Martin, birkaç sene başarıyla bilgi sızdırsa da açığa çıktı gün, örgütün işkencelerine maruz kalmaktan kaçamaz.
Martin McGartland'ın otobiyografik romanından uyarlanan 50 Ölü Adam, kendisinin 1991'e kadar yaşadıklarını ele alıyor. IRA'nın elinden kurtulmayı başaran McGartland, bugün bile halen saklanan bir isim.
Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım:2008 Rusya
Tür:Dram,Savaş,Tarih
Yönetmen:Andrei Kravchuk
Filmin Konusu:
Filmde, Bolşevikler tarafından öldürülen subaylara ait sahneler yer alırken, Bolşevikler’e karşı savaşan Kolchak’ın yaptığı sivil katliamlara yer verilmemiş olmasının yanında Rus Aristokrasi’sinin şatafatlı yaşantısı açıkça gözler önüne serilmiş. Ancak al tabaka Rus halkının sefaletine değinilmemiş olması dikkati çekiyor. Filmde kara savaşları başarıyla sunulurken, deniz savaşları istenilen tadı veremiyor...Yorumlarınız bizler için çok değerli.Yorum bıraktığınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi seyirler

Devamını Oku.!