Yapım: 2003 ~ ABD, Kanada
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gizem, Macera
Yönetmen: John Woo
Film Hakkında : Michael Jennings dünyanın en iyi mühendislerinden biridir. ürün geliştirme deprtmanında çalışan Michael Jennings ürünleri geliştirdikden sonra hafızasını sildirmektedir.
Michael Jennings bu sefer 3 yıl sürecek bir işe girmiştir. projenin ne olduğunu kimse bilmemektedir. Michael Jennings bu işin sonunda yüklü bir miktar para alacaktır.
parasına almaya giden jennings tüm parasını 20 parça basit eşya karşısında bağışladığını duyduğunda şok yaşar. ama bu 20 parça eşya onun hayatını değiştirecektir.

Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2005 ~ İngiltere
Tür: Komedi, Suç
Yönetmen: Niall Johnson
Film Hakkında : Kendi halinde bir aile olan Walter Goodman, tatminsiz karısı Gloria ve iki çocukları Holly ile Petey eve gelecek yeni hizmetli Grace Hawkins’i beklemektedirler. Gloria, sorunlarıyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Küçük kızının psikolojik sorunları, oğlunun sokak kabadayılarıyla ilişkisi ve iyice monotonlaşan evliliği yüzünden sorunlar yaşayan Gloria bir kurtuluş yolu aramaktadır.


Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2003 ~ Fransa
Tür: Dram, Korku, Romantik, Suç
Yönetmen: Alexandre Aja
Film Hakkında : Okuldan arkadaş olan Alex Ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışmak amacıyla Marie’nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Eve geç saatte varırlar ve gider gitmez de yatmak için odalarına çekilirler.
Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir katil içeri dalıp evdekileri teker teker öldürmeye başlar.

Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ Japonya
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Fumihiko Sori
Film Hakkında : 1962-2003 yılları arasında 26 değişik filmi yapılan Japon şahaseri ZATOİCHİ’nin(Kör bir kılıç ustası) kadın versiyonu…


Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2007 ~ ABD
Tür: Gerilim, Komedi
Yönetmen: Andrews Jenkins
Film Hakkında : Bir banka soygununu gerilim yüklü bir şekilde anlatan güzel bir gerilim ve komedi filmi , iyi seyirler…



Yorumlarınızı bekliyoruz
Devamını Oku.!


Yapım: 2007 ~ İngiltere
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Shamim Sarif
Film Hakkında : 2007 İngiltere yapımı güzel bir dram romantizm filmi , iyi seyirler…



Yorum bırakırsanız seviniriz..
Devamını Oku.!


Yapım: 2007 ~ Fransa, İngiltere
Tür: Aksiyon, Gizem, Komedi, Macera, Suç
Yönetmen: Edgar Wright
Film Hakkında : Unutulmaz komedi filmi “Shaun of the Dead”in yaratıcılarından bol aksiyon yüklü yepyeni bir komedi… Nicholas Angel (Simon Pegg), Londra’nın gelmiş geçmiş en başarılı polis memurudur. Diğer polis memuru arkadaşlarının her birinden yüzde 400 daha fazla tutuklama yaparak rekor kırmıştır. O kadar mükemmel bir polistir ki, diğer polislerin hepsi onun yanında görevini yapmıyormuş gibi kalır. Angel’ın üstleri bu duruma daha fazla seyirci kalamazlar.
Diğer polislerin morali bozulmasın diye onu yeteneklerinin pek fazla işe yaramayacağı gözden ve gönülden uzakta bir yere tayin ederler. Yeni görev yeri, sakin ve suç işlemeyen insanların yaşadığı, yıllardır hiçbir polisiye olay belirtisi görülmeyen Sandford köyüdür. Sandford’da göreve başlayan Angel için artık Londra caddelerindeki hareketliliğin yerini yemyeşil bahçelerde düzenlenen partiler ve hiçbir olayın meydana gelmediği klasik devriye gezileri almıştır. Yanında bir de oldukça sersem ama iyi niyetli bir genç olan polis memuru arkadaşı Danny Butterman (Nick Frost) vardır. Londra caddelerinde harekete alışmış olan Angel’ın yeni koşullara uyum sağlamakta zorlandığı bariz şekilde ortadadır. Artık tembelliği ve uyuşukluğa iyice alıştığını hissetmeye başladığı bir anda meydana gelen bir dizi dehşet verici olay Angel’ın harekete geçmesine yol açar. Sandford’un göründüğü kadar suç işlenmeyen bir yer olmayabileceğinin farkına varmıştır. Angel artık kendisine inanan tek dostu haline gelen ortağı Danny ile birlikte önsezilerinin doğruluğunu kanıtlama, Sandford’un gerçek yüzünü ortaya çıkartma mücadelesi vermeye başlar. İngiltere’nin en güvenli, en sakin, en tatlı köyünde yaşaya yaşaya aklını mı yitirmeye başlamıştır? Yoksa çok korkunç sonuçlara yol açacak birtakım gelişmelerin kokusunu mu almıştır? Küçük köy artık büyük kentin adalet anlayışından nasibini almak üzeredir.Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2009 ~ GüneyKore
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Tae-yeon Won
Film Hakkında : Ailesinin kendisine büyük bir para bırakarak terk ettiği K ile tüm ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş olan Cream, birbirleriyle lisede tanışırlar. Bir süre sonra, Cream K’nin evine taşınır ve ikili bazen abi ve kızkardeş, bazen baba ve kız, bazense karı ve koca olarak yaşamaya başlarlar. K, Cream’a büyük bir aşk beslemektedir ve Cream’ın sürekli erkek arkadaş değiştirmesini, uzaktan sakin bir şekilde izlemektedir. Ta ki ölümcül bir hastalığı olduğunu ve sadece birkaç ayı kaldığını öğrenene kadar.
Şimdi sevdiği kadın için bir şeyler yapma vakti gelmiştir, çünkü geçmişte yaşadıklarının da etkisiyle Cream yalnız bırakılmaktan çok korkmaktadır. Bunu iyi bilen K, öleceği gerçeğini Cream’dan saklayarak, onu sağlıklı ve iyi bir erkekle evlendirmek için araştırmalara başlar. Ancak onun çabalamasına gerek kalmadan, Cream mesleğinde başarılı bir doktor olan Ju-hwan’a aşık olduğunu söyler. Bu K’nin kalbini paramparça etse de, sevdiği kadının hayatını mahvetmemek için bu ilişkiyi kabul eder ve Cream’a olan gerçek duygularını hiçbir şekilde açıklamaz.Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler


Devamını Oku.!


Yapım: ABD
Tür: Dram, Gizem, Suç
Yönetmen: Ron Oliver
Film Hakkında : 2008 Abd yapımı başrolünde Chad Allen’in oynadığı güzel bir suç filmi , iyi seyirler…
Yorumlarınızı bekliyoruz

Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Korku
Yönetmen: David DeCoteau
Film Hakkında : Adı kötüye çıkmış bir ev olan hizmetkarlar evine gelir, ancak gittikçe ögrendigi gerçekler karşısında kendisinin büyük tehlikede oldugunu farkettirecektir. Bu evden acaba sağçıkabilecekler mi?


Yorumlarınız bizler için değeleri.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Korku, Suç
Yönetmen: John Murlowski
Film Hakkında : 2009 Abd yapımı güzel bir suç filmi , izlemeye değer. İyi seyirler…Yorum bırakırsanız seviniriz

Divx İzlemek İçin Tıklayın

Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Ramin Bahrani
Film Hakkında : Sürekli gözlerinin içi gülen, yanınızdan hiç ayrılmayan, arkadaşlığı ile hayatınızı düzeltebileceğine inanan, birlikte herşeyin halledilebiceğini düşünen neşeli kişilik solo:)) çok güzel insana huzur veren pozitif düşündüren bir film solo…

Yoruminizi bekliyoruz Iyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ ABD, Fransa
Tür: Aile, Animasyon, Fantastik, Komedi
Yönetmen: Anthony Leondis
Film Hakkında : Malaria’da ya önemli birisindir ya da hiç kimsesindir. En önemli kişiler kötü bilim adamlarıdır ve hiç kimseler de onların sadık olan kambur asistanlarıdır, ama onlardan bir tanesi bir gün herşeyi değiştirir.



Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ Fransa, İtalya
Tür: Biyografi, Dram, Tarih
Yönetmen: Paolo Sorrentino
Film Hakkında : 2008 İtalya yapımı oldukça güzel bir film , iyi seyirler…


Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler

1. Kısmı İzlemek için tıklayın

2. Kısmı İzlemek için tıklayın

3. Kısmı İzlemek için tıklayın

Devamını Oku.!


Yapım: ABD
Tür: Dram, Gerilim, Kısa Film, Savaş
Yönetmen: Harun Mehmedinovic
Film Hakkında : Bosna Hersek’li yönetmen Harun Mehmedinovic’in çektiği 25 dakikalık kısa bir savaş filmi


Yorumalrını bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür: Dram, Gerilim, Romantik
Yönetmen: Sharon Maguire
Film Hakkında : 2008 İngiltere yapımı güzel bir dramatik film , iyi seyirler…


Yorum bırakırsanız seviniriz..
Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Korku
Yönetmen: Josef Rusnak
Film Hakkında : Bir çok sahnesi basit yapılmış , 2008 Abd yapımı bir korku filmi.




Yorumlarınız bizler için değerli.İyi seyirler

Movshare’den Divx İzlemek İçin Tıklayın

Devamını Oku.!


Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram, Savaş, Tarih
Yönetmen: Clint Eastwood
Film Hakkında : Altmış bir yıl once, ABD ve Japon orduları Iwo Jima’da karşılaştılar. Onlarca yıl sonra, adanın ıssız topraklarından birkaç yüz mektup çıkarıldı. Bu mektuplar, orada savaşanların ve başlarındaki sıradışı generalin yüzü ve sesi oldular.
Iwo Jima’ya gönderilen Japon askerleri, büyük olasılıkla geri dönmeyeceklerini biliyorlardı. Bu askerlerin arasında; yeni doğan kızını görmekten başka bir isteği olmayan fırıncı Saigo (Kazunari Ninomiya); becerisi ve onuruyla dünyaca tanınan Olimpiyat şampiyonu binici Baron Nishi (Tsuyoshi Ihara); idealizmi henüz savaş sınavından geçmemiş eski bir askeri polis olan genç Shimizu (Ryo Kase) ve teslim olmaktansa intiharı yeğleyebilecek katı bir asker olan Teğmen Ito (Shidou Nakamura) vardı.
Savunmaya önderlik eden isim ise, Amerika’ya yaptığı yolculuklarla savaşın umutsuz doğasını anlamış ama aynı zamanda Pasifik’in ötesinden gelen devasa Amerikan filosunu yenmek için gereken stratejiyi kavramış olan Tuğgeneral Tadamichi Kuribayashi (Ken Watanabe) idi.
Saf irade ve adanın volkanik kayası dışında savunma adına çok az şeye sahip olan General Kuribayashi’nin eşi görülmemiş taktikleri, çabuk ve kanlı bir yenilgi olarak öngörülen çatışmayı, yaklaşık 40 gün süren kahramanca bir mücadeleye dönüştürdü.
Iwo Jima’da neredeyse 7.000 Amerikan askeri öldürüldü; 20.000’den fazla Japon askeri can verdi. Iwo Jima’nın kara kumlarını kanlarıyla suladılar; ama fedakarlıkları, mücadeleleri, cesaretleri ve merhametleri, evlerine yolladıkları mektuplarda yaşıyor.Yorumlarınızı bizden esirgemeyin..İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2005 ~ Norveç
Tür: Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Ulrik Imtiaz Rolfsen
Film Hakkında : 2005 Norveç yapımı güzel bir aksiyon filmi , iyi seyirler…

Yorumlarınızı bekliyoruz.
Devamını Oku.!


Yapım: 1987 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Komedi, Macera
Yönetmen: Joe Dante
Film Hakkında : Jack Putter, bugün kendini komik hissediyor. Gününü 25 saat yaşayan bu hastalık hastası için hiçbirşey yeni değildi. Ama yeni olan bir şey vardı. Jack birşeyler duyuyordu. “Bana sahip oluyorlar” diye ağlıyordu. Jack birşeyler duyuyordu. ‘Jack’in duyduğu ses Tuck Pendleton’a aitti. Gizli bir minyatürleşme projesi yolunda gitmemiş ve yanlışlıkla Jack’in içine enjekte edilmiştir.


Yorumlarınız bekliyoruz.İyi seyirler

Devamını Oku.!


Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen: Steve Martino, Jimmy Hayward
Film Hakkında : Birgün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardım çığlığı duyar. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir. Görünce anlar ki , toz zerreciği Kimlerşehri’nde yaşamaktadır. Horton, Kimler ve onların evini korumaya yardım etme kararı alır. Ancak toz zerreciğine karşı çıkanları, Horton bir anda kendi karşısında bulur.


Yorum bırakırsanız seviniriz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram, Savaş
Yönetmen: Irwin Winkler
Film Hakkında : Irak Savaşı’nda görev alan bir grup asker evlerine geri dönmüşlerdir. Dört askerden biri askeri doktor olarak görev almıştır; diğeri çatışmada bir elini kaybetmiştir; bir tanesi en yakın arkadaşının ölümüne şahit olmuştur ve sonuncusu sivil bir kadını öldürmüştür.

Normal hayatlarına devam edebilmek için mücadele eden askerler artık eskisinden farklı kişilerdir.

Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2004 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Keenen Ivory Wayans
Film Hakkında : Ajan Marcus ve Kevin Copeland tüm çabalarına rağmen, FBI yiyecek zincirinin en alt basamağına inmekten kurtulamamışlardır. Son baskınları tam bir fiyasko olmuştur ve bürodaki işleri pamuk ipliğine bağlıdır. Sosyetenin şımarık genç kızlarından Brittany ve Tiffany Wilson kardeşlerin kaçırılacağını haber alan FBI, bu büyük davayı Marcus ve Kevin’ın rakipleri Vincent Gomez ve Jake Harper’a verir. Bu aşağılanmayı daha da ileri götürmek için, Kevin ve Marcus’a nankör ve berbat bir iş verilir: Gucci kıyafetli şımarık çocukları havaalanında karşılayıp Hamptons’taki otellerine götürme işi.


Tiffany’nin şımarık köpeği Baby bir trafik karmaşasına yol açınca, küçük bir kaza olur ve iki kadının yüzü şekil değiştirir; tabi patlamış bir dudağı ve hafifçe kesilmiş bir burnu şekil bozukluğu sayarsanız, ama görünümleri konusunda takıntılı bu sosyete mensupları için bunlar kesinlikle kabul edilemez unsurlardır.
İki genç kız mükemmellikten uzaklaşmıştırlar ve yüzlerini önemli sosyete davetinde göstermeyi reddederler, çünkü Hamptons Magazine’in kapağındaki yerlerini başlıca rakibeleri Heather ve Megan Vandergeld’a kaptırmaktan korkarlar.
İşsizlik ihtimaliyle karşı karşıya kalan Kevin’ın aklına bir fikir gelir: O ve Marcus şımarık divaların yerine geçecek ve böylece kızları kaçırmayı planlayan kişileri yakalayarak eski ünlerine kavuşacaklardır. Gerçek Wilson kızlarını New York’ta lüks bir otele yerleştiren Marcus ve Kevin, yeni kimlikleriyle Hamptons’ın en yüksek sosyetesine karışır ve şaşırtıcı numaraları sergilerler.Yorum bırakırsanız seviniriz.İyi seyirler
Devamını Oku.!


Yapım: 2007 ~ Kanada
Tür: Komedi
Yönetmen: Dean Hamilton
Film Hakkında : Dee (Pamela Anderson) ve Dawn (Denise Richards) tesadüfen tanışırlar. Sıkıcı yaşamları striptiz kulübünde çalışmaya başlamalarıyla bir anda değişir. Cat ve Kit adında, kulübün sahibini öldürmeleri için tutulmuş iki sarışınla karıştırılmaları, işin içinde FBI’ın olması.


Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler

Movshare’den Divx İzlemek İçin Tıklayın

Devamını Oku.!


Yapım: 1995 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Romantik, Savaş
Yönetmen: Jerry Zucker
Film Hakkında : Aşkın insana neler yaptırdığını anlatan 95 Abd yapımı güze bir savaş filmi , iyi seyirler…


Yorumlarınızı bekliyoruz.İyi seyirler

Divx İzlemek İçin Tıklayın

Devamını Oku.!


Yapım: 2007 ~ Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Berrin Dağçınar
Film Kalitesi : Film bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsünü konu alıyor. Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç arkadaştır.
Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.

Yorumlarınızı bırakırsanız seviniriz.İyi seyirler
Devamını Oku.!