4 Ocak 2010 Pazartesi

Şansıma Bak


Filmleri zaman müzik endüstrisinin yıldız dahil (yoksa ben gibi pop yıldız ‘kategorik tanrısı Bach ve Wagner gibi aynı küme Britney Spears ve McFly koymak için çöp) demeli kötü bir üne sahiptir. Böylece, ben çok yani sadece gösteren Brighton Marina sinema Just My Luck bir kitleye (Sen de 3 kişi oluşan olduğunu görebiliyordu zaman gülünç bir erken zamanda ayağa kalkıp) beklemiyordum.





Storyline tahmin edilebileceği gibi, Ashley (Lindsay Lohan tarafından oynanır) basittir (Chris Pine tarafından) oynadığı kötü şans vardır iyi şans ve Jake vardır. Rağmen seyirci ne iş o başarılı olduğunu bilmediğini Ashley aşağı başarılı bir iş tutar. Bunun aksine, Jake küçük bir-zaman band McFly olarak bilinen başkanıdır.
Ashley gets şanslı (öte ‘tarafından’ şanslı ne demek burada (aşağıda) onu şirket ve açılış için bir ‘big-top-tarih’ doğaçlama tarafından bakın anahtarıdır. Bu ‘büyük top’ At, Ashley Jake kim kaçırdı vardır kisses profesyonel bir dansçı denemek ve prestijli Damon Phillips olsun gibi topu (Faizon Love) kendi grubu bakmak için oynadı. Via bu öpücük, Jake kazanımlar tüm Ashley’s şans ve aniden her şey yanlış Ashley için de geçerli ve her şey doğru Jake için de geçerli. McFly ve ünlü oldu sonunda bir ‘Hard Rock Café’. bir Clairvoyant ne oldu, Ashley şansı için tüm profesyonel dansçılar öpüşme de dahil olmak üzere rasgele aptalca şeyler yapıyor seyir çalışır öğrenme sonra (muhtemelen neden aldı bir oyun istenir rolü), bir hijyenik olmayan Cafe’den önce pivotally, Jake için düşen birinin yemek artıkları yemek. O sonunda Jake ‘çalıntı’ (sözleri, benim değil) ona şans ve o da ondan almak için çalışır. Bu stop at eder keşfeder noktası olarak herhangi bir çok berbat olur gitmek düşünüyorum eğer gerçeği söylendi bitiş ama, bu konuda ev yazmak bir şey değildir.


0 yorum: